Skaffles-300pxJa jag är verkligen som en fjäril som landar på mina älsklingsfärger. Rosa är väl favoriten såklart, men jag älskar verkligen alla färger som är sådär starka och glada! 😀
Alltså älskar jag Tigis Pet Head-serie och min största sorg här i livet just nu är att staffen har så kort päls att ett köp av den där söta borsten egentligen inte är motiverat?

img_6532_71240062Men den hade ju varit såå fiiiiin i min hundlåda i badrumsskåpet. Och den där orangea tovutredningssprayen hade ju matchat perfekt bredvid…mmmm!

super-slicker-dog-brush-pet-head-purple-1

Och visst borde man kunna ha en leave-in balsamprodukt även på korthåriga vovvar? I synnerhet en med jordgubbsyoghurtlukt?! Dessutom skulle jag aldrig nånsin bli deprimerad om jag hade den är knallrosa tuben ståendes på badkarskanten! 😀

wdy-006_1z

Royal Treatment schampot med blåbärsmuffindoft för hundar som badar ofta då? Jo här är det banne mig spot on – mina vovvar badar faktiskt jätteofta! 🙂 Med tanke på att vi har vita soffor och sängkläder, 1600 kvm gräsmatta samt springer i skogen bland all lera, barr och annat mög som finns där…jo, det här schampot behöver vi! Faktiskt.

28733Jaaa ni ser rätt… 😀 Tigi har även ett Fear for tears-schampo för små valpar och andra känsliga ögon. Jag tror jag smäller av….sötaste bilden ever ♥

141-Pets

Och ja, jag kanske är galet tentapåverkad och mentalt instabil just nu – men jag var banne mig TVUNGEN att ta med dessa små bedårande Tigi-rosetter….!♥
Vi har ju fortfarande en hel arsenal av superlim från när vi försökte limma Humlas öron med katastrofalt resultat. Kanske kan jag lyckas bättre med att limma fast en rosett på huvudet istället…?

wholesale-pet-head-bows-dog-bows-pet-accessoriesKära Örebroare…för att göra ont värre upptäckte jag nu till råga på allt att VipDog hade rea på en del av Petheadprodukterna! 😀 *sitter på händerna resten av kvällen*

Pet-Head_1051