994076_10151803419726987_2036773522_n

Ja snart är våren här!…. 😛
Iallafall har det länge varit hög tid att planera vårens kurser! Är riktigt nöjd med ”programmet” – jag och Baileys får åka och roa oss på massa skojiga kurser, och Humla får förhoppningsvis vara mammaledig!

Vi kommer vara med på en elitsatsning för Mona Kjernholm i vår – totalt 7 heldagar fördelat på 3 kurser med målsättande ”hemuppgifter” emellan träffarna. Skall bli grymt kul! Läs mer om satsningen här!

I mars kommer vi återigen träna för bästa Jessica Svanljung, som ju nyligen vann Nordiska Mästerskapen i lydnad! Jag tar alltid tillfället i akt att träna för Jessica när hon kommer till Sverige, det är något alldeles extra och man får så bra input och massa olika förslag på hur problem kan lösas och utföranden förbättras. Denna gången kommer Jessica till Kungliga Hundar i Göteborg  – det här blir fjärde tillfället för mig och Lillefot. Längtar redan!
Läs mer om Jessica här!

Och så en ny bekantskap i april – en kurs i Uppsala för Niina och Kent Svartberg med ett tema som vi verkligen behöver, jag och Baileys, nämligen helhetsträning inför tävling. Störningar, kedjor och tävlingsmässiga belöningar. Niina och Kent håller i varsin dag och det skall bli mycket spännande att träna för dem – jag har bara varit på en kurs i tävlingspsykologi för Niina tidigare, och den fick jag ut jättemycket av. Så jag är full av förväntan! Läs mer om kursen här!

Sen tror jag att vi kommer fortsätta med Sikta mot Stjärnorna för Mona Kjernholm även i vår. Hade vaga tankar på att istället ta privatlektioner för Mona, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag tycker det är skönt att ha en ”bas-instruktör”, i mitt fall är det Mona, och att regelbundet åka iväg och träna för ”gäst-instruktörer” – alltid lär man sig något, och det är kul och inspirerande att träna för flera olika duktiga hundmänniskor!

bild-308