bild-138

Vi har haft en härlig vecka i Helsingborg, hundarna och jag! Tre löpturer har hunnits med i det fina vädret på eftermiddagarna! Här är en filmsnutt på Baileys och Humla som glatt drar en extrarunda på åkern. Om vi springer runda på en mil, springer dom det femdubbla… 😉
Jag känner att jag börjar få mer ordning på det här med mat och sömn även när jag har hundarna med mig. Är noggrann med att gå och lägga mig tidigt, förbereda allt inför morgonen och ha en lunchfralla redo i bilen som jag kan äta. Hela veckan planerar jag på söndagen, utefter mitt schema, så att allt skall flyta på.

På måndagarna brukar vi åka till Grizzly zoo, den gigantiska djuraffären på Väla, så att hundarna får välja ut veckans lunchgodis. De får nämligen alltid ett grisöra eller något smaskigt ben när vi kommit tillbaka från lunchpromenaden. Lite vardagslyx, och kompensation för att de är ganska mycket ensamma i lägenheten.

bild-139Jag känner hur otroligt mycket energi solen ger mig. Jag är verkligen ingen vintermänniska. Jag behöver ljus för att fungera optimalt. Ser fram emot våren som tusan! Det kommer bli skoj, både när det gäller terminens olika placeringar (kirurgi, ortopedi osv) och hunderiet (lydnadsträningar med bästaste Elin och Anna, roliga kurser och helgläger, lydnads och brukstävlingar, förhoppningsvis även agility…)