IMG_9916_1024

Idag var jag tvungen att åka hem lite tidigare från Helsingborg eftersom Mikael flög till Stockholm. När jag satt mig i bilen kommer ett sms från Djurmagazinet i Borås att Vomoghundemat-leveransen kommit några dagar tidigare, och stod på deras lastbrygga….suck. Att åka till Borås när man suttit 20 mil i bil är inte en lockande tanke, men eftersom de saknar frysutrymme för beställningar så hade jag inte något alternativ.

Väl på plats upptäcker man att min beställning inte kommit med(?!). Ännu mer suck och morr. Till slut löste det sig att jag fick köpa samma mängd i 500 grams korvar istället för de stora femkiloskorvarna jag egentligen brukar beställa, eftersom det är billigare kilopris. Nu fick jag maten till det billigare kilopriset så det löste sig tillslut. Nu är frysen full och hundarna ville hemskt gärna hjälpa till att packa ur från lådorna… 🙂

IMG_9919_1024

Vovvarna var med i bilen och fick såklart smaska på lite rese-godis på vägen hem! De hade även extrapris på Angry Bird-pipleksaker. Alla latexpipdjur har ju en förödande åtgång i vår träning, så det gäller att passa på 😉

IMG_9920_1024

Och nu till en överraskning! 😀 Matte har nämligen köpt leksak till sig själv! Jag ville unna mig något ”onödigt” när jag fick min semesterlön efter att ha jobbat hela sommaren, och har ju som ni vet varit i skriande behov av att bättre kunna dokumentera våra träningar och tävlingar. Min sommarpresent till mig själv därför en videokamera! En onödig lyx som jag vet att jag kommer använda massor! Det känns jätteroligt att äntligen kunna göra slag i saken 🙂

IMG_9929_1024

Lyx och lyx….nja, det är verkligen ingen lyxvariant utan en riktig budgetkamera som ändå fått hyfsade recensioner. Jag kollade runt på nätet och billigast kunde man köpa modellen hos Netonnet, så jag åkte till deras lagershop i Helsingborg idag på vägen hem! När jag väl kom dit blev jag glatt överraskad då de hade ett paketerbjudande som jag missat – där man fick köpa kameran, ett minneskort samt kameraväska för 1989:-. Det hade blivit dyrare att köpa kameran och minneskortet separat, och vem tackar nej till en ”gratis” kameraväska?

De hade billiga stativ också, så nu kommer jag inte bara kunna filma – jag kommer kunna filma fantastiskt stadigt dessutom 😛 Håll nu tummarna att det är bra grejer som inte krånglar eller går sönder direkt! 🙂

IMG_9928_1024