Gullsnuttarna myser i soffan efter dagis 

Ja jäklar, den svenska sommaren levererar verkligen! Det känns precis som att Gud eller nån annan snubbe där uppe verkligen vill att man skall stanna inne och titta på fotboll ikväll 🙂 Jag sitter och dricker kaffe i väntan på att sticka ut på kvällens löptur, en milrunda är inplanerad och idag tänker jag banne mig inte vika mig för vädret. De senaste dagarna har vi verkligen haft maximal otur – jag och Baileys sprang i fredagskväll och kom hem som två dränkta katter, och igårkväll ställde jag in då jag inte kände för att bli ihjälhaglad och få en blixt i huvudet (när vi dessutom tillbringat hela dagen i ett lerhål). Nu är jag trött på att ständigt torka skor i skofläkten och hänga upp dyngsura träningskläder överallt!

Dessutom fick jag ett tråkigt besked idag…jag fick inte förstahandskontraktet på min lägenhet, vilket innebär att jag måste flytta hem alla möbler och är hemlös till hösten 🙁 Förstår nu i efterhand att jag hade sjukt mycket tur att få en sådan lägenhet, som dessutom låg perfekt till med tanke på hundarna. Så just nu känns det lite tungt.

Med träningen har det heller inte blivit mycket med i helgen, jag som hade planerat in mängdträning av rutan över fredag-lördag-söndag men inte ett ynka rutskick har det blivit. Ett agility- och lydnadsinlägg är dock på ingång, samt att en träning för Mona är inbokad i nästa vecka!

Då är jag nämligen helt ledig och det får hemskt gärna vara varmt och soligt, så att man kan ta riktiga långpromenader och ha kameran med sig, och vara ute hela dagarna – det finns ingenting som är mer tröttande för hundarna än att vara ute en hel dag i trädgården.  Fast det är klart, det är ju ett hårt dagsverke att ligga och sola på trappan, äta på betongtrappan, gräva sig till Kina, gnaga på märgben…ja, ni hör ju själva vad jobbigt det låter!

Ps Jag hoppas hinna uppdatera info om hundarna på sidan i nästa vecka, har fått en hel del påtryckningar om att det är ödsligt tomt under alla flikar 😉