Humla är hemlig.

Som alltid när hon kommit över en ”klenod”, vill hon vara lite hemlig och ifred. Och vad passar väl bättre än en gallerbur – så att brorsan utan problem kan komma och sno rabarberstjälken från utsidan? 😉

Nej, ingen av hundarna gillar rarbarber egentligen – men om man får någonting från matte i köket, då måste det ju automatiskt vara gott. Eller åtminstone värdefullt.

Vi har rabarber som växer så det knakar i trädgården, trots att de inte får någon uppmärksamhet eller omsorg från oss. Årets första rabarberpaj är något speciellt, och det är härligt att gå ut i trädgården på morgonen för att plocka rabarber till frukostsmoothien. Mikael gillar att mixtra med olika smaker, han gillar kombinationen rabarber/mango medan min favorit är rabarber/jordgubb!

Ja, vi njuter alltså av en veckas sommarlov – alla tre, och det är underbart att bara vara. Problemet är att hur jag än bär mig åt så blir alla dagar ändå fullspäckade med grejer, så det där med att bara vara får liksom vänta 🙂 Det blir mycket ”hus-pyssel”, rolig hundträning och löpning på kvällarna. Idag har Baileys varit i Kungsbacka och simmat hos Anna, och ikväll blir det agility. Jag fick reda på att jag klarat tentan, så nu är hela kursportföljen för T6 avslutad och klar, underbart!