IMG_5086
Synkroniserat ”fint gruppkort”. Kodak moment indeed…

Som en plötslig kulspruteeld haglar blogginläggen in efter varandra! Vadan detta? Varför sitter jag uppe mitt i natten och skriver? Multitasking kallas det. Kollar färdvägar, planerar packning, röjer i mailen, laddar in massa podcasts, bevakar oroligt en DHL-leverans av rosor från Flora Linnea där försändelsen står som ”sorterad” sedan 12 timmar tillbaka…

Imorgon åker jag och Lillefot på roadtrip till Niina och Kent Svartberg för att gå tvådagars-kursen i tävlingsträning, som passande nog har namnet Mot Tävling. Både filmkamera och systemkamera är fulladdade, anteckningsblock och penna likaså, och naturligtvis hoppas jag att det blir tillfälle att få oss filmade. Kursen kommer varvas med teori och praktik och vad jag har förstått så håller Niina och Kent i varsin dag. Jag och Guldlock kommer bo på ett litet vandrarhem ”nånstans” i närheten. Apropå destinationen så har jag dålig koll på Alunda. Jag tror det ligger mellan Stockholm och Uppsala, så dit styr jag i första hand så får väl nån vänlig själ förbarma sig om jag irrar bort mig längs vägen 😉

Lilla Humla kommer efter noggrant övervägande och diskussion med Niina, inte att få följa med trots allt. Kursen lämpar sig bäst för en hund, och det skulle bli enormt mycket dötid för henne, vilket känns orättvist. Hon får istället gå på dagis och ha kvalitetstid med sin husse i veckan. Hon hade två timmar ”egen” lydnadskurs för Lottis idag, så jag tror hon är nöjd med sin lott 🙂