562394_367838853335172_1566245017_n

Godmorgon på er!
Sugen på grymma leksaker? Då är dagens tips att ni surfar in på Dogmanias webshop och går nuts in there! 😀 Shit vad fina saker de har, i princip ALLA mina (Baileys!) favoritleksaker finns samlade på ett och samma ställe. Sjukt praktiskt!

jw-holee-cuz3-500x500

Bilderna till inlägget har jag tagit från Dogmanias hemsida och Fb-sida. Hur har jag missat denna webshop tidigare? Jag som tycker att jag brukar ha koll…. 😉
Självklart har de Cuz-bollarna från JW, många hundars stora favorit! De har även en specialvariant – en Cuz med svans, som Baileys hade dött för! Tyvärr är presenterna till hans femårsdag redan inhandlade….men sedan kommer ju julafton 😀

big-mouth-rings-500x500

De har kampleksaker i alla former från Clean Run och Tug-e-nuff, som är populära i agilitykretsar. Alla dessa kampisar får lätt plats i fickan och finns med elastiska expanderhandtag, som verkligen är att rekommendera! Det blir skonsamt för hunden när du kampar med den. De har kampisar med och utan pip, med långa och korta handtag, med kaninpäls, fårskinn, fuskpäls…you name it!

kaninskinn-med-pip-500x500

cuz_tail-500x500

Och naturligtvis har de Orbetuff-bollarna som blivit utsedd till världens bästa boll. Helt omöjlig att förstöra och studsar bra. Materialet är ganska mjukt och väldigt tuggvänligt.
Alla leksaker i detta inlägg är väl beprövade av staffar, så innan ni säger att er hund tuggar sönder allt, så prova åtminstone Orbetuff-bollen innan ni bestämmer er!
Leksakerna är till för att användas som belöning vid träning och alltså ingenting som hunden skall få ha i vardagen. Här hemma har vi lite ”tråkiga” leksaker framme, medan guldkornen sparas till träning! 😀

orbee-tuff-orbee-ball-500x500

Avslutningsvis vill jag tipsa om de här läckra fleecekopplena i glada färger! Perfekt när man tränar agility och snabbt behöver koppla loss hunden. Eftersom kopplen är gjorda utan fleece, så är de mjuka och tar ingen plats i fickan. Me like!
De har även fleecekoppel som är avsedda för hunden att kampa med, för de hundar som tycker att det är skoj! Jättepraktiskt att ha ”belöningen” med sig hela tiden.

fleece-tuggy-slip-lead-500x500

koppel-500x500