Med lördagens julkortsfotografering i alltför färskt minne satte jag ihop ett litet inlägg av gamla julkortsbloopers (och nej, det blir inte lättare att fota julkort när man har en bebis, det kan jag dementera direkt) och gamla julfavoritbilder. Humlas julren från 2011 härovan är en av dom ♥ Mycket nöje! 🙂

Sekunden efter att bilden togs slaktade julrenen tomtens mössa…

Baileys som anarkist-stjärngosse…

Baileys är lite som pappa Rudolf i Sunes Jul när de skall ha pulkatävling och han bara tjuvstartar hela tiden…

De här renöronen från 2012 var de absolut sötaste. Tyvärr åt Baileys upp dom…

’Kan jag hjälpa till med något här framme?’ ’Stå kvar på min plats och sluta rymma från renfällen när kameran börjar fyra av? Okej. Jag hör vad du säger. Jag skall fundera lite på saken.’

När jag pluggade hade vi pga tidsbrist alltid julkortsfotografering mitt i natten, därav alla lampor från hela huset samlade i vardagsrummet för att få till en decent ”studiobelysning” 😀

Åååh här renoverade vi köket…ser ni byggarbetsplatsen skymta till vänster i bild? 😀 Alltså gud…hur orkade vi?

Tärnan stryper pepparkaksgubben…eller försöker få honom kolla in i kameran?

Baileys är alltid superbusig när det skall fotograferas. I lördags när jag tog fram ”rekvisitan” gick han med munnen halvöppen, som en hungrig vithaj, på jakt efter att förstöra saker och cirkulerade runt fotoplatsen, till synes oskyldig. Stjärngosseoutfitens guldstjärna på pinne klippte han direkt, som tur var hade vi en extra i reserv…

Den kränkta blicken när fotografen sagt till på skarpen att man måste sluta leka och sitta fint…

Baileys kan du sitta fint vid granen jämte Humla?

’Nej.’

’Är jag i bild…?’