Baileys

I höstas när jag ville ha en fin parningsannons till Humla fick bästaste Lovisa Kallerhult göra en pök-annons till Baileys i samma veva! Kom på häromdagen att jag inte hunnit(?) lägga u t den på hans sida men det skall såklart bli ändring på detta. Förlåt förlåt förlåt Baileys…tänk alla ligg du gått miste om nu? 😛

Vad tycker ni? Jag älskar den!! Man blir så glad av färgerna – jag vet att texten längst ner syns lite dåligt, men om man VERKLIGEN är intresserad av superligget Guldlock så klickar man såklart upp bilden i större storlek, eller hur? 😀
Lite falsk marknadsföring dock (det är alltså jag som gett uppgifterna till Lovisa, och inte hon som ljugit ihop dem på egen hand); Baileys väger snarare 18 kg än 18,5 och är snarare 40 cm hög än 39,5. Och så har han ju blivit uppflyttad till lägre klass spår också! 😉