Redan jul – herregud vad fort tiden går! Som vanligt har jag noll julstämning trots att vi faktiskt spelat en del julmusik om kvällarna när vi gjort julkort och slagit in julpaket åt blondietalesbarnen som skall skickas runtom i landet. Ja jag säger vi, för med Maja i huset, får vi hjälpas åt med julkortandet annars hade jag suttit och vikt papper och klistrat foton än 😛 I helgen har jag för första gången gjort julgodis, jag försöker ju mig på det här livet som seriös och ”riktig” mamma men det går sådär. Gjorde snickers i knäckformar som bara smakar honung och någon nougatchoklad där nougaten och chokladen separerade från varandra så det ser ut som att jag brutit blockchoklad och nougat och kastat i en burk…! Nej jag får äta andras julgodis, även i år.

Apropå julpaket gjorde jag åt med en hel rulle silvertejp när jag förpackade dem, jag har också precis som ni sett de  tragikomiska filmklippen på PostNord-personal som smashar paket in i en postbil på facebook… 😉
I lördags hade vi den traditionsenliga julkortsfotograferingen…som tog halva dagen. Bilder från denna guldstund kommer i ett bloopers-inlägg såklart 😀
Nu ska jag proppa kaminen full med ved så att det förhoppningsvis brinner när vi kommer tillbaks från vår dagliga långvovvenad. Idag kommer vi få traska i storm och snålkyla – det är helt grått ute och lika skumt inne, men jag vägrar av princip ha lampor tända mitt på blanka dagen, någon måtta får det vara…