När valparna fyllde år, satt jag veckan innan och knåpade ihop en liten grattishälsning och presentpåse från pappa Baileys. Det är faktiskt riktigt kul att pyssla, bara man väl sätter sig ner 🙂 Det blev till slut sex små vadderade kuvert som frankerades till grannlandet Norge, och faktiskt kom fram i tid!

Cato ♥

Här kommer lite bilder på Cato, Diesel och Luna som jag snott från mattarnas och hussarnas facebook-konton, från förra torsdagen då Look n Likes F-kull alltså fyllde ett år! 😀

Edgars matte postade en jättesöt födelsedagsfilm på honom där han glatt springer runt med sin ”godispåse”. Precis som hans pappa gör när han får presenter! Han har det jättebra och har blandannat varit ”skeppshund” på en båt i sommar.
Taras husse har jag haft sms-kontakt med – tyvärr bara suddiga mobilbilder på henne, men hon ser väldigt fin ut och är en pigg jente hälsar husse Tommy!

Diesel 

Luna 

Junior till höger och hans kompis Freia till vänster 

Junior har just flyttat till Riga, då matte Beatrice skall läsa medicin där nere. De kommer hem till Norge en vända lite senare i höst, så han födelsedagspresent ligger därhemma och väntar på honom i efterskott. Jag har fått rapporter om att de trivs kanonbra i sin nya hemstad, där det blandannat finns stora agilityparker!Vackert väder verkar de ha också. Inte alls avundsjuk… 😉