IMG_7522

Äsch! Kunde såklart inte låta bli tillslut 😉 PetHeads De Shed Me-serie – schampo och balsam, avsett att användas vid fällningsperioder, står numera i badrumshyllan!

IMG_7524

Ännu har jag inte fått tillfälle att använda det – hundarna badar i sjön på ”pausstationen” under våra löpturer flera gånger i veckan nu den här årstiden, så än så länge har det inte behövts någon schamponering. Båda hundarna har dock fällt i ett par veckor nu. Så nu har jag ju absolut en klar och giltig indikation att testa 😛

IMG_7526

Schampot har vattenmelondoft och balsamet….jordgubbslemonad. Jag tror jag dör!
Blir ni lika exalterade som jag? 😀 Och nej, innan ni frågar, jag är inte sponsrad av Tigis PetHead, även om jag råkar ha nästan alla deras produkter. Inklusive en hårborste för att reda ut tovor med, köpt i psykiskt instabilt tillstånd, i en nätbutik mitt i natten efter en tenta. Tigi, om ni läser det här – sponsra mig för tusan! Jag har två hundar med kort, nästan obefintlig päls och inga hudproblem. Den korta tunna päls de har är dessutom superlen, tät och glansig. De fäller egentligen aldrig heller. Jag måste ju vara som klippt och skuren för er? 😉
Komsi, komsi…

IMG_7528