bild-126

Vill ni låna mig? Jag är söt och händig!

Humla hjälper Ida att skriva det sista på sitt examensarbete denna helg, så sötaste Byggare Bob är ensam byggherre på täppan! Något som passar honom utmärkt! Han älskar verkligen att vara ensamhund och få allt byggstrålkastarljus på sig… 🙂 I eftermiddag har han förtjänstfullt ”hjälpt” mig att måla fönsterfoder (övervåningen är omgjord till målarplats för tillfället) genom att doppa Hunden i färg och dra omkring det överallt samt kliva rakt på en pensel så nu har han en vit baktass. Ibland är det praktiskt med vit soffa! 😀

bild-128

När lillasyster inte är hemma får man också ha allas knän för sig själv! 😀 Det var faktiskt inte meningen att gömma mig på bilden, jag kramade honom bara…svårt att låta bli 
Men istället får ni en bonusskymt av vår fina rivningshall med vinröda tapeter med mintgrön board bakom den nedrivna bröstpanelen… 😉

bild-127