IMG_5712_1024

Staffefredagar är de bästa fredagarna 😛 Idag strålade solen från en nästan molnfri himmel och hela staffemaffian träffades igen efter ett par veckors uppehåll. Elin hade gjort jättebra övningar blandannat en övning där man tränade både hindersug framåt samt slalom emellan. Kanonbra för både Baileys och Humla! Ja, Elin gör inga dåliga övningar alls faktiskt – alla övningarna är supernyttiga för oss. Särskilt för matte som är värdelös på handlingen.

IMG_5716_1024

Idag hade jag bara som mål att inte tappa humöret – på någon av hundarna, men särskilt Humla. Och jag lyckades! Var glad hela tiden och träningen flöt på fint. Baileys var helt i balans och skitduktig i alla övningarna. Underbara, underbara prins ♥! 

IMG_5721_1024

Humla söker inte slalom självmant ännu och har inte riktigt kopplat grejen, jag har tränat lite med bågar vid ett par tillfällen men det fattar hon inte alls. Så jag tror att det är mängdträning vi behöver – problemet är ju att mängdträning inte går att få till så här i slutet av en stentuff termin. Men vi gör det bästa av situationen!

IMG_5794_1024

Idag rev hon inte hinder på löpande band, som förra gången, utan hade betydligt mer fokus bort från mig och sög självständigt på hinder. Vi hade lite trassel vid däcket, då hon gärna vill fuska och hoppa emellan ramen och själva däcket, men det gick bra tillslut. Både gungan och balanshindret klarar hon fint – är inte det minsta rädd när gungan dunsar ner utan viftar på svansen och tycker det är kul att köra.

IMG_5799_1024

Balanshindret är hon lite osäker ännu – vi har inte tränat någon balans alls, och hon är lite osjälvständig när hon skall springa på den. Körde lite med skål i slutet och det fungerade bra – då tittade hon inte på mig hela tiden utan koncentrerade sig på rörelsen framåt. Hon är riktigt rolig att köra med nu, lilla Humla. Sååå entusiastisk och laddad till tusen, hela tiden! 

IMG_5809_1024

Världens coolaste staffebrud ♥ Henne kommer man få akta sig för i framtiden 🙂

Jag varvade hundarna ganska tätt och körde korta pass pga solen och värmen. Några liter vatten gick det åt också. De var uppbundna i skuggan och förvånansvärt tysta. Humla var inte alls sitt hysteriska jag utan pep bara lite i början, sedan satt hon tyst med förväntan istället. Det tar sig…. 😉

IMG_5929_1024

Världens finaste ♥ Ser ni kobajset på sidan? 😛

Efter träningen hade vi lite ”knytkalas” där alla hade tagit med sig olika fika – det blev ett enormt bord med olika godsaker och bakverk till slut. Herregud, vilken fikastund! 😀
Tack för idag tjejer – fy vilket gott träningsgäng vi är!!! Är så glad att jag har er! 

IMG_5999_1024

Terränghoppning! Tjohooo! 😀