IMG_7532

När jag och Humla var på kärleksresa i Stavanger, var det Ingrid på kennel WipeOff som ordnade med fint hotell för oss båda  – hon bor i närheten och såg dessutom till att jag fick träffa 3 av 4 i WipeOffs C-kull!

IMG_7534

På lördagsmorgonen träffade jag en liten staffeplutt ute på gräsängen utanför hotellet när jag rastade Humla. Shit vad lik Baileys tänkte jag….och vad tusan? Det visade sig att det var Bobby, Baileys son, vars matte och husse bodde på samma hotell! 😀

IMG_7541

Bobby heter WipeOffs Code Red och var en riktig liten skrynkelalligator, precis som en tvättäkta staffevalp skall vara! 😀

IMG_7554

IMG_7572

IMG_7573

”Löv? Nej, har inte sett till något tyvärr.”

IMG_7580

IMG_7581

Någon var visst avundsjuk över att jag var ute och fotade…. 😉

IMG_7583

På lördagkvällen vid 22 träffade jag Ingrid och mattar och hussar till C-kullen! Ingrid har gjort valptest på kullen, för en MH-beskrivare. Detta finns inte i Sverige vad jag förstår? I Norge använder man valptest för bruksraser, för att kunna plocka ut de lämpligaste hundarna. Det är alltså en slags mentalbeskrivning, fast för valpar. Mycket intressant tyckte jag!

IMG_7588

BaileysxBelle-kullen fick absolut toppbetyg av beskrivaren, vilket gjorde mig superstolt såklart. Ingrid skulle maila papprena till mig, har bara läst dem när jag var där, och det vore kul att kunna lägga upp beskrivningarna här på sidan 🙂

IMG_7592

IMG_7602

Detta är tiken med svart mask och bedårande litet blingblinghalsband 😀 Hon var supersvår att fota, en riktig liten myrbyxa! WipeOffs Catch me if you can heter hon i stamtavlan, till vardags kallas hon Mira! ♥

IMG_7615 

IMG_7681

 Bobby Skrynkelalligator var missnöjd över att bli instängd bakom galler! 😉

IMG_7686

 Detta är Ingrids fodertik Mia med sin bedårande teckning! ♥ Hon heter WipeOffs Crown Jewel och sminkar sig redan med kajal 😉

IMG_7689

IMG_7697

IMG_7702

IMG_7704

IMG_7706

IMG_7718

Hela hussegänget med sina spratteldockor 😀

IMG_7746

 Husse med Mia ♥

IMG_7736

♥ ♥ ♥