bild 1-12

Kungliga Hundar arrangerar tillsammans med Agria och Husdjurshälsan en gedigen Uppfödarutbildning till hösten/vintern! För mig är det ett välkommet, lite tyngre alternativ, till SKKs uppfödarutbildning som jag tycker inte riktigt håller måttet. (Om man nu ens kan skriva så, när man inte gått den själv? 😉 Nej det kan man nog egentligen inte, men jag har iallafall alla böckerna som ingår i utbildningen och tycker att de känns väldigt basic samt inaktuella gällande vissa avsnitt.)

bild 3-10

Tina Gavling, som driver Kungliga Hundar, är en fantastisk hundförare och entreprenör som jag hyser stor respekt för. Tina är en förebild för mig inom många områden och det är alltid en fröjd att se henne träna sina hundar, samt att hyra in sig i Kungliga Hundars fräscha lokaler. Jag tycker ni skall titta lite extra på denna uppfödarutbildning, om ni är intresserade – det känns som att man verkligen kommer få valuta för de slantar den kostar.

bild 4-5

Höstens föreläsar- och seminarielista bjuder på idel kompetenta och ”gedigna” föreläsare i branschen: Marie Söderström, Curt Blixt, Maths Lindberg och Ole Frykman för att nämna några. Utbildningen är heltäckande inom ämnet avel och känns betydligt djupare och mer ingående än den traditionella SKK-arrangerade utbildningen.

bild 5-3

Denna uppfödarutbildning avslutas dessutom med ett *woop woop* omfattande skriftligt prov, för att man skall kunna erhålla sitt diplom. Det känns spännande – och helt motiverat, då måste man verkligen ta till sig vad som sägs och visa att man har förstått och tillskansat sig kunskapen som givits! 😀

För frågor och mer info kan man kontakta Tina själv på mail:tina@kungligahundar.se
Hoppas vi ses där!

bild 2-11