10690171_10152292338781987_2757772286738246399_n

Blondietales Springtail tar en powernap och hans matte passar då på att gå ut med lite viktig samhällsinformation 😉
Är man intresserad och nyfiken på lille Springtail eller någon av hans kullsyskon, så ta två minuter och ögna igenom denna käcka checklista 😀
(Svarar du ”Ja” på frågan, går du helt enkelt vidare till nästa fråga and so on. Svarar du ”Nej” på frågan, vänder du dig till någon annan uppfödare som intresserat dig, så slipper du skicka iväg massa mail i onödan :-))

1. Är du ute efter en staff som din nästa tränings- och tävlingskompis? Vill du träna och tävla i olika grenar, såsom lydnad, specialsök, freestyle eller agility?

2. Är du intresserad av att köpa valp från en friröntgad kombination, där båda föräldrarna har tävlingsmeriter och är särskilt kombinerade för att få fram trevliga, glada, föriga och framåt staffar av sportmodell?

3. Tycker du det låter bra med gemensamt MH samt röntgen för hela kullen?

4. Är du ute efter en valp som fötts upp helt och hållet på färskfoder och därmed fått optimala förutsättningar för utvecklande av ett starkt immunförsvar, och som dessutom burits av en mamma som barfats genom hela dräktigheten?

5. Tycker du det verkar skoj med regelbundna träningsträffar för hela kullen, med inbjudna namnkunniga gästinstruktörer, där varje träff kommer ha olika teman, som valpköparna själva får vara med och önska?

6. Vill du ha en töntig och engagerad uppfödare som har långsiktiga mål med sin avel? (i syftet att ta fram riktigt bra sportvovvar för andra hundtöntar? ;-))

7. Har du klickat på fliken ”Mini-Humlor 2014” och läst igenom all information på samtliga underflikar?

8. Jamen se därja! Har du kommit ända hit, ja då skall det tamejtusan firas med ett mail till mig! imshee_(a)hotmail.com. Presentera dig själv och ställ massor av frågor om kullen, så svarar jag efter bästa förmåga! 😀

bild-38

(Ja det här var alltså skrivet med en liten glimt i ögat men summa summarum så har jag dränkts i ”spontana mailförfrågningar” sedan kullen fötts, där mer än hälften…ja suck, jag skojar inte, inte är ett dugg aktuella för en liten Mini-Humla! Det finns dock, som det ser ut nu, utrymme att ta in en dedikerad Mini-Humle-intressent till 😀)