IMG_6149

Plötsligt händer det! Humla börjar löpa! Here we go again alltså, och denna gång skall det banne mig bli massa barn gjorda! 😀
Jag har under kvällen hört av mig till er som var ”utvalda” (känner mig som den allsmäktige bonden i Bonde söker fru, eller som programledare för Expedition Robinson :-D) i första omgången, och hört om ni fortfarande är intresserade och om huruvida det passar i tid osv. Om det är någon som jag har glömt – hör av er till mig! Jag har haft konversationer på mail, på fb och på sms – så lite rörigt har det varit och därmed lätt att missa någon 🙂

1289948_10151546348210989_365337194_n

Det är en del som hört av sig och efterhört om hur många intressenter jag kommer ta in, och hur stor chansen är att få en valp från den här kombinationen, med tanke på att många kvarstår på den icke-existerande ”kö-listan” sedan förra parningsförsöket i vintras. Precis som för alla andra uppfödare (misstänker jag?) så är det ett mycket större intresse för tikar. Med andra ord har man större chans om man suktar efter en Kill-Humla 😉 De som väntat sedan förra parningen har första tjing att anmäla sitt intresse – det är möjligt att det blir något avhopp, det är ju så mycket som skall stämma när man köper en valp. Passar det tidsmässigt, kan man ta semester, har man ekonomi osv.

humlas tavla

Bloggen kommer vara min främsta kommunikationskälla beträffande parningen, så följ med här så kommer jag hålla er uppdaterade i frågan!  🙂 Denna gången kommer vi också göra ultraljud tidigt i dräktigheten så att vi får en uppfattning om hur många bebisar det finns att ”dela ut” 😉