IMG_1180

Ja, eh, hej ungar, jag skulle naturligtvis bara besöka er i dagishagen för att ge er mat samt moderliga omsorger. Den här sköldpaddan som ni låg och sov på, bara flög in i min trut. Märkligt. Men livet är lite oförutsägbart ibland, det kommer ni märka, kära barn.

IMG_1181

5 sekunders digivning, that will be enough, right? Skönt att jag lämnar er nu, lugna, mätta och tillfresställda. På återseende!

IMG_1182

Dumma matte som tvingar mig att bära tillbaka alla mina grejer och all min mat som jag rättmäterligen snor, förlåt, tar ur dagishagen. Alla saker är ju mina, och då får jag också äta upp dem eller göra sönder dem efter eget tycke. Sju små valpar behöver inte någon mer stimulerande uppväxt än en våtrumsmatta, lite nät och tidningar, visar en vetenskaplig studie. Det har jag läst på Flashback.

IMG_1178