Hej på er! Det var längesen! 😀

Var inte oroliga – anledningen till att det ekat tomt här i bloggen beror inte på idetorka utan tvärtom. Har tränat riktigt mycket lydnad med båda vovvarna de senaste veckorna – både själv, med Staffemaffian, för Mona Kjernholm två veckor i rad och igår var jag och bästaste Anna på HallåHunds ”fredagsmys” med Baileys och Vilda. Vi fick vara med på en exklusiv intervju om vad vi tyckte om denna träningsform! 😛
Ni behöver inte vara snälla mot mig…men visst ser jag ut som en gammal alkiskärring på bilden?! Tur att Baileys är fin och söt iallafall….

75530_471559612958084_1314079533_n
Fr vänster: Lillefot, Vinhaggan 50+, Söt-Vilda och snyggaste mamman Anna! ♥

Precis som det brukar bli när man lägger ner lite extra tid på lydnaden ett tag så går det också riktigt bra och man når mycket framsteg – just nu är vi inne i ett ”grymt flow”, båda hundarna och jag också för den delen. Får mycket hård och rättvis feedback från Mona, och har verkligen tagit tag i det här med kedjeträningen! Ser verkligen fram emot våren då jag kommer vara ”ledig” (nåja, jag kommer göra mitt examensarbete – men har inget fast schema i Helsingborg och kommer således att bo här hemma på ”heltid”! ♥) och förhoppningsvis ha mycket tid över för hundträning!

Imorgon kommer ett inlägg om hur vi ligger till i de olika momenten just nu! (Sen kommer lite fler spännande inlägg…Humla har nämligen börjat löpa….:-D ) Tills dess får ni hålla tillgodo med dessa filmsnuttar på BusHumla, och så önskar jag er en trevlig lördagkväll! Själv har jag skottat hästbajs till mina rosrabatter i ösregnet hela dagen, vovvarna har ätit inälvor från Doggy Bones, och nu lagar jag årets första tomtegröt samt bakar äpplepaj på säsongens sista äpplen…

Humla tränar metallapport

Humla tränar sitt från ligg i tvåans fjärr

Humla tränar bakdelsplacering i fria följet

1383769_10151710365931987_1271310541_nUrsäkta? Sitter mitt tikskydd lite snett? 😉