Nu är pendlandet över för den här terminen och en lång härlig sommar på hemmaplan väntar! Det har fungerat fantastiskt bra att låta hundarna följa med mig varannan vecka, och varannan vecka gå på dagis härhemma. Båda hundarna är numera rutinerade Helsingborgsbor – Humla älskar att det finns så mycket asfalterade cykel-och gångvägar att kissa och bajsa på, och Baileys är förälskad i stadens rika and-bestånd.

Jag har trivts superbra i min lilla rosa tjejlägenhet och har nu sökt den i första hand, då mitt andrahandskontrakt går ut nästa månad. Konkurrensen om billiga ettor i staden är dock stenhård, så jag kan inte annat än att hålla tummarna.

I Helsingborg finns det otroligt vacker natur och härliga promenad- och joggingmiljöer. Här är ett gammalt blogginlägg från Sundspärlan. Och här är ett annat från reservatet Bruces skog. Båda områdena rekommenderas varmt ifall man har vägarna förbi!

20 mil i bil är underbart! hälsar Baileys…

När resväskan plockas fram är det bäst att hålla sig framme anser Baileys, som är rädd att bli bortglömd. Synd bara att matte plockar fram den i så god tid, det är ju lätt att bli uttråkad och man tvingas sysselsätta sig med något annat under tiden… 😉