1289948_10151546348210989_365337194_n

Tjohej! Humla började löpa i fredags (Baileys som betett sig som en frontallobsdement Hugh Hefner hela veckan är därmed ursäktad…) och om någon vecka så åker vi till Holland, hon och jag, på tjejroadtrip!
Spännande, läskigt, nervöst som tusan, hundra grejer att tänka på, massa om och men, omständigt, jobbigt och alldeles…alldeles underbart! 😀

Efter mycket bollande fram och tillbaka bestämde jag mig för att para på detta löpet eftersom det blev såpass försenat, av någon klurig anledning som bara Humla kan tala om. Jag tror hon gillar att hålla matte på halster helt enkelt 😉
Humla har ju ganska glest mellan löpen – runt sju månader, och detta blev ännu senare. Om jag istället valt att para på nästa löp hade det inte blivit några bebisar förrän nästa höst. Nu blir, om allting går som det ska vill säga, Humlebebisarna leveransklara tidigt i vår vilket är helt perfekt – då har valpköparna hela våren och hela sommaren på sig att bygga en relation tillsammans och vara med om skojiga upptåg. För, handen på hjärtat, det ÄR roligare att ha valp på sommaren än mitt i vintern när det är konstant mörkt, lerigt och kallt…

Ni som skickat intressemail för denna kombination tidigare – jag har fått intresseanmälningar lite kors och tvärs både på mailen, på telefonen och på FB, så det är inte omöjligt att jag missat någon nu. Om ni fortfarande är intresserade, och inte hört någonting från mig nu de senaste dagarna, slå en pling eller släng iväg ett mail så tar jag kontakt! 😀
0709-747259 eller imshee_@hotmail.com