IMG_4044

Hurra hurra! Idag var vi på återbesök hos en ögonspecialist på Blå Stjärnan och kunde friskförklara Baileys! Trots att såret var rejält stort har det läkt jättefint och dragit ihop sig nästan helt. Nu syns bara en liten prick, som också kommer försvinna helt trodde veterinären. Den här skadan är ingenting som kommer påverka honom i framtiden – eller ge anmärkning vid kommande ögonlysningar. Han är ju ögonlyst 2 ggr med UA, sen tidigare.

IMG_4046

Så skönt att slippa ögondroppar och antibiotikasalva – fy sjutton vad kladdigt och bökigt! Baileys har dock varit en ängel under hela veckan – jättesnäll att droppa och har inte behövt tratt alls. Även hos veterinären fick han beröm för hur fin och trygg han är vid undersökning – hoppar upp på bordet själv och jag behöver inte ens hålla i honom när veterinären tittar in i ögat. Fina vovven!

Ps Om ni tittar noga på bilden ovan så ser ni ärret vid nedre ögonlockskanten – resultatet av en krock med gungan på agilitybanan som tvååring, och jacket fick sys med hela två stygn…Nu är han fem år och verkar ha skadat varenda kroppsdel som går att skada, så då börjar vi väl om… 😉