IMG_8005_1024

Förlåt att det har varit stendött här – när bloggen istället borde varit fylld med skojiga inlägg om uppladdningen inför rasspecialen, där både Baileys och Humla skulle ställas ut samt tävla i lydnaden om klubbmästerskap och Brains&Beauty…

Nu blev det inget av detta, eftersom jag blev akut bukopererad i sex timmar i onsdags (blev inlagd i tisdags natt). Som tur är har smärtorna hållt tankarna på annat håll – och det chockerande faktum att vakna upp med tre operationsärr på magen, så jag har inte hunnit gräma mig över det uteblivna deltagandet. Men visst har jag varit ledsen!

Det känns så fruktansvärt orättvist – dels allt det praktiska, iochmed att man har lagt ut massa pengar på anmälningsavgifter till utställning och tävling, planerat resan dit osv. Men också hade man sett fram emot att få träffa alla, nära och kära staffemänniskor, sett och klappat på massa fina vovvar, knutit kontakter och fajtats med alla andra duktiga ekipage i lydnaden…. 🙁

Hundarna tar emellertid min löjliga sorg över detta, årets staffeevent, med ro. De är nöjda med att assistera vid räckbygge, roshäcksplanterande och grävande  – samt att agera armstöd åt matte. Jag borde tänka mer som de; shit happens, och nu tar vi nya tag och ser framåt på en härlig sommar med flera tävlingar och utställningar inplanerade, spännande framtidsplaner som kommer publiceras inom kort, och sist men inte minst – en frisk och kry matte utan blindtarm!
Jag skall ta det lugnt i två veckor, inte träna eller lyfta tungt, men lite lydnadsträning kommer jag sätta igång med i veckan om bara orken och smärtorna tillåter!

STORT GRATTIS till alla placeringar och fina resultat i Gränna!
Nästa år så är vi med, vad som än händer! Och förhoppningsvis kanske vi syns i andra sammanhang dessförinnan! 🙂

/Emma från sjuksängen