Innan jag skaffade barn tittade jag bara på snygga bebisinredningsgrejer i neutrala färger. Typ vitt. Tills Maja kom och jag insåg att det var LSD-inspirerad design som gällde. Och allra allra bäst funkar leksaker som papperskassar, tandborstar, sånt som prasslar… (ja det är ett UV-tält jag köpt, i psykedeliskt rosa, men hittills….oerhört sparsamt använt. Pga vargavinter.)

Dagishagen är dock bästa bebis-TVn som finns! Perfekt att sätta Maja här så kan hon sitta och jollra och prata med  likasinnade en stund 😉

Maja gillar valpar! ♥

Och valparna gillar leksaker!

Gosedjuren i hagen bits och ruskas i rätt friskt redan…

Pricken har mord i blick!

Att leka med sina syskon är roligt det också! Nu ikväll gormades det från alla håll och kanter i hagen, ett riktigt sjörövarslag ägde rum – oklart vilka som var emot vilka och om det fanns någon typ av regler, förutom att det var väldigt höggljutt…?

Gaffa kämpar på med sina lekinviter…

Men barnen vill mest smaka på henne…eller dia ur henne.

Gaffa är lite som matadoren i Tjuren Ferdinand som tigger om att bli stångad…

Håll ut mamma Gaff! Smågaffarna har snart fattat galoppen!

Pipens favoritgrej, förutom att pipa, är att dra och släpa iväg filten i hagen!

Den är tydligen alltid på grymt fel plats och behöver flyttas pronto…

Kennelflickan ♥

Yep. Det finns en värld här utanför hagen. Please, sukta inte efter det riktigt än… 😛

Jag vet alltför väl hur det blir när valparna ”fattat grejen” och man inte kan röra sig i vardagsrummet, än mindre sitta vid matbordet jämte hagen och äta ifred, utan att de startas igång en grym klagosång från dess invånare som meddelar att de är 1. övergivna 2. uttråkade 3. inte tänker tystna förrän du släpper ut dem så att de kan undersöka elen på nedervåningen nu genast.

Maja, Baileys och  Forken ♥

Gaffa är avslappnad och känns trygg med att Baileys och Humla är i närheten av valparna. Hon visar inga tendenser på att vara obekväm och från och med i dag är de därför i dagishagen dygnet runt.

Ettan! ♥

Ettan och Mini! ♥

Pipen, Alfons och Baileys! ♥

Storasyster, Pipen och Forken! ♥

Maten är introducerad och det gick supersnabbt – de fattade grejen direkt, särskilt Storasyster som står framme och glufsar i sig tills fatet är tomt 😀 Hittills har de fått VoH Valp i bull-form, smidigt och lättdoserat! Eftersom Gaffa har jättemycket mjölk, valparna är Tjockholmen-kandidater allihopa, och Gaffa fortsätter att tappa i hull, så är jag angelägen om att få över dem ganska snabbt på vanlig mat.

Det ständiga plundrandet av Majas babygym. Jag plockar en ur Humlas käft, efter fem minuter samma procedur, och efter ytterligar två minuter tar jag kortet nedan….

”How do you know it was me?”

Godnatt från kattburen! ♥